Informatie met betrekking tot het gebruik van deze site.
Deze site is bedoeld voor degene die bezig zijn met de Basisopleiding Vastgoed of de Makelaarsopleiding voor Woningmakelaar. 

De site bestaat voornamelijk uit directe links naar sites die ik zelf heb geraadpleegd bij de voorbereiding van examens. Een aantal links verwijzen naar eigen materiaal en een aantal links openen bestanden in pdf-formaat. Degene die geen Acrobat Reader hebben kunnen deze bestanden niet openen. Op de site http://www.adobe-reader.nl/ kan men dit programma gratis downloaden.

De site zal niet altijd actueel zijn. Af en toe zal ik de links controleren en zonodig aanpassen. Graag ontvang ik feedback, indien onderwerpen zo gedateerd zijn dat ze beter verwijderd kunnen worden.

Onder het kopje Algemeen, Uit de kranten...... is er een verzameling krantenartikelen met bronvermelding en een aantal arresten, die met het vak makelaardij te maken hebben. (op dit moment zeer gedateerd, maar ik ga proberen dit weer te actualiseren.)

Er was een tijd niets aan gedaan, maar in juni 2009 ben ik alle links nagelopen. De ervaring leert dat het internet een vluchtig medium is en wat vandaag een geweldige link is kan morgen een 404-error pagina opleveren. Mocht je een deadlink tegenkomen, dan zou ik het erg op prijs stellen als ik hierop gewezen wordt. Tips zijn ook altijd welkom en kunnen naar info@opleidingtotmakelaar.nl gestuurd worden.

Onderschat de studie niet. De examens zijn pittig. Met deze site hoop ik toegevoegde waarde te kunnen geven aan de lesstof.

Succes met de studie!